tisdag 2 april 2013

Night Beds - Kägelbanan 21 april


Utöver vanliga Springfield den 12 april så spelar vi skivor tillsammans med Svenska Musikklubben innan bandet/artisten Night BedsKägelbanan söndag 21 april. Förband är våra favoriter EP´s Trailer Park. Entré endast 115 kr!

Så här skriver Södra Teatern om Night Beds:

Night Beds (USA)

Sing-songwriter begåvad med en enastående röst.

Winston Yellens Night Beds har med sitt fantastiska debutalbum Country Sleep visat, att han har rösten, låtarna och gåvan att nå in i både själ och hjärta. Han växte upp i Colorado Springs, men bor numera i Nashville dit han från början flyttade för att studera.

2006 bildade han Night Beds och släppte sina tre första EP-skivor mellan 2008 och 2011. Debutalbumet Country Sleep gick först ut till familj och vänner, sedan skickades en kopia vidare till Dead Ocean som gav ut singeln Even If You Tried inför släppet av debutalbumet.

Night Beds inleds med enbart en röst, ett 71 sekunder långt spår med en ljuv och följdsam ton som genast sätter skivans ömma anslag. Den ljuva singer/songwriter-popen är som balsam för trötta själar och ger oss en chans till andrum. Uppbackad av olika musiker och ett talangfullt öra för arrangemang är Winston Yellen och hans Night Beds här för att vagga dig in i tryggheten och få dig att drömma.Inga kommentarer: